Kontakt
Til forsiden|Læs op|Sitemap|Print
Klub Himmelblå
Klub Himmelblå
Sommer og sjov, oversigtsfoto

Klubbens fysiske rammer består af to huse


og vi har bevidst valgt at dele aktiviteterne ud over dem begge. I får her et kort overblik:

Når I har lagt jeres tasker, sko og overtøj i garderoben OG har krydset jer ind for dagen - kommer I frem til

Alrummet er vores mest aktive rum og her summer det altid af aktiviteter og råhygge. Det er f.eks. her vi mødes og samles omkring bordene, nyder vores frokost over en god snak om det der lige falder os ind.

Det er også her, vi byder forældre på en kop kaffe/te, når de kommer for at hente jer unger.

I alrummet har vi desuden bordfodbold, poolbord, dart, sofahygge, billedfremvisning på tv skærm og musik anlæg. Om fredagen kommer nogle af tøsserne, spiser deres madpakke og laver te. Det er bare super hyggeligt.

I rummet har vi også en stor white board, som bruges flittigt. Der skrives og tegnes, vi skriver hver vores gæt på hvem der bliver vindere af f.eks. Champions Legeau/X-Factor eller MGP.

Hal, biograf og diskotek
Vi har indraget et rum til en lille hal, hvor der bliver spillet med en skumbold (for ikke at knuse ruder!). Hallen bruges flittigt - især i vinterhalvåret, hvor dagene kan være lange og mørke – og det er både drenge og piger som tonser rundt derinde.

I hallen har vi et bordtennisbord som vi af og til slår op. Det indbyder til kampe, rundt-om-bordet sjov og turneringer. Det bruges meget i perioder, mest i den mørke tid.


Når det er biografen der trækker, trækker vi gardinet for indtil hallen, hiver vi morfar frem og smider ham – ups, dem (Morfar er navnet på vores sækkestole) på gulvet og læner os tilbage i mørket. 

Diskoteket har forskellige lys-effekter og lærred. Diskoteket bruger vi naturligvis når vi holder danseglade dage, men vi bruger også diskotektets lydanlæg til vores biograf og når vi har gang i Guitar Rock Band, Sing Star eller FiFa Street.

Netop på grund af gardinet kan der sagtens spilles bold i hallen, mens der ses film i biografen eller dystes i Rock Band.

I det andet hus, bag glasdørene, finder I 

Cafeen hvor vi serverer et eftermiddagsmåltid ved ca. 14-tiden. Det skal ikke udgøre et egentligt måltid, men sørge for jeres batterier er opladte, så I kan holde hele dagen.

Det er også i cafeen vi trækker os lidt tilbage og hygger med brædtspil, lektier eller hyggesnak i sofakrogen. Vi indbyder os til lidt motion på WII'en heroppe. Så kig endelig op!

Fra cafeen har vi iøvrigt udgang til terrassen og haven.


Bag cafeen og med egen indgang har vi indrettet 1.sal til vore ældste medlemmer. De har således 2 hyggerum KUN for 6., 7. og 8. klasser, hvor de kan smide sig i sofaerne, se lidt film eller hygge med en spand te, en toast o. lign.. De øvrige klasser har ingen adgang til denne del af klubben.

De ældste har selv været med til at indrette lokalet, da vi i klubben generelt har en meget høj medbestemmelsesret. Ved at være med til indrette og indkøbe har vi en forventning om de ældste i klubben tager ejerskab for det indkøbte og hjælper hinanden med at passe på tingene!

Selvbetjening

Find det hurtigt:

Nyheder

Kalender

Der er ingen kommende arrangementer

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Praktiske-oplysninger/Klubbens-indretning